Vakantiehuis schiermonnikoog

Vakantiehuis Schiermonnikoog in de duinen: Villa Zandkasteel

Vakantiehuis Schiermonnikoog: bent u op zoek naar een Vakantiehuis op Schiermonnikoog? Villa Zandkasteel biedt een luxueus verblijf op Schiermonnikoog in de duinen en dichtbij strand en zee.  En toch niet ver van het dorpje.

luxe vakantiehuis schiermonnikoog

Het vakantiehuis Schiermonnikoog is gelegen in het midden van de duinen en op ongeveer 400 meter van het strand.  Het huis is voorzien van all gemakken die een comfortabel verblijf in de duinen mogelijk maken.

Het huis is zeer ruim opgezet en is zeer smaakvol in gericht. Uiteraard is WIFI (glasvezel) aanwezig, apple TV, en een hele collectie DVD’s. Ook is het vakantiehuis Schiermonnikoog voorzien van een open haard.  De prachtige keuken is volledig uitgerust met alles dat nodig is om goed te koken en de eettafel maakt het prettig dineren.

vakantiehuis schiermonnikoog

Vakantiehuis Schiermonnikoog heeft twee terrassen. Een aan de kopse kant van het huis en een ander, -zeer groot terras- aan de zijkant van het huis. Op deze manier is er op ieder moment van de dag als de zon schijnt altijd een plekje te vinden in de zon of schaduw. Ook is het terras voorzien van een grote tafel voor 6 personen en 4 grote comfortabele ligstoelen.

vakantiehuis schiermonnikoog

Vakantiehuis Schiermonnikoog (Villa zandkasteel) heeft een uitzicht op de vuurtoren. Wanneer het donker wordt, raken de stralen van de vuurtoren Villa zandkasteel. Een van de slaapkamers heeft zicht over de duinen en op de vuurtoren.

Het vakantiehuis is ook zeer geschikt wanneer u kinderen heeft. De trap is afgesloten wanneer u dat wilt. Kinderbedjes zijn aanwezig en ook hebben wij speelgoed aanwezig voor verschillende leeftijden en ook kinder DVD’s. Bovendien is een bolderkar beschikbaar om uw kinderen mee te nemen naar het strand.

Daarnaast zijn 2 fietsen inclusief. Voor meerdere fietsen kunt u altijd terecht bij de fietsenverhuur in het dorpje.

Voor de wat meer praktische zaken: wasmachine en droger zijn uiteraard ook aanwezig. Verder is het huis tot in de puntjes voorzien van alles wat u nodig heeft.

Enquiry Form

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]